Politika e privatësisë

Ne, në artroflex.top, jemi të përkushtuar për të mbrojtur privatësinë tuaj në internet dhe të sigurojmë një përvojë të sigurt dhe të besueshme për përdoruesit tanë. Kjo Politikë e Privatësisë përshkruan se si mblidhemi, përdorim dhe mbrojmë informacionet personale të cilat mund të jepni në faqen tonë.

Informacioni që mblidhim

Kur vizitoni faqen tonë, mund të mblidhim informacione personale tuaja të tilla si emri, adresa e emailit, informacioni i kontaktit dhe informacione të tjera nëse zgjidhni të na jepni ato. Mund gjithashtu të mblidhim informacione të tjera të përdorimit të faqes sonë nëpërmjet teknologjisë së gjetur nga shfletuesi juaj, përfshirë adresën IP, gjuhën e preferuar, detajet e pajisjes dhe informacionet e shfletuesit.

 • Emri
 • Adresa e emailit
 • Informacioni i kontaktit
 • Adresa IP
 • Gjuha e preferuar
 • Detajet e pajisjes
 • Informacionet e shfletuesit

Ne nuk mblidhim informacione personale nga fëmijët nën moshën 13 vjeçe.

Përdorimi i informacionit

Informacionin që mblidhim shitet nëpërmjet faqes sonë do të përdoret për qëllime të ndryshme, duke përfshirë por pa u kufizuar në të:

 • Komunikim me ju përmes emailit, telefonit ose postës së zakonshme për të dhëna të rëndësishme ose për oferta të reja ose informacione të dobishme
 • Mbikëqyrje dhe përmirësim të përvojës së përdoruesit në faqen tonë
 • Përgjigje ndaj pyetjeve dhe kërkesave të klientëve
 • Analizë dhe monitorim të përdorimit të faqes sonë për të përmirësuar dhe rritur shërbimin tonë

Ruajtja e informacionit

Ne ruajmë informacionin tuaj personal për një kohë të përcaktuar, që është e nevojshme për realizimin e qëllimeve të treguara më sipër. Kemi implementuar masat e nevojshme për të mbajtur të sigurt informacionin tuaj personal dhe për të parandaluar qasjen e paligjshme ose përdorimin e tij.