Politikë cookie

Ky dokument përmban informacion rreth politikës së cookie-ve të faqes së internetit artroflex.top.

Përdorimi i kësaj faqeje tregohet si një pajtim me praktikat tona për përdorimin e cookie-ve. Duke vizituar dhe përdorur faqen tonë, ju pranoni që të pranoni politikën tonë të cookie-ve dhe rregullat që iu ofrojnë të dhëna të plota rreth mënyrës se si shfletoni dhe përdorni faqen tonë. Për shumë detaje mbi të dhënat tona personale, lexoni Politikën e Privatësisë tonë.

A. Çfarë janë Cookie-t?

Cookie-t janë fajllat e vogla tekstuale që ruhen në kompjuterin tuaj dhe përdoren për të mbajtur të dhëna të vogla rreth shfletuesit tuaj web. Këto të dhëna përdoren për të identifikuar ju si vizitorin dhe për të ofruar përvojë më të personalizuar në faqen tonë.

Cookie-t përdoren në përgjithësi për të ruajtur preferencat tuaja dhe për të përmirësuar veprimtarinë e faqes sonë, duke ofruar përvojë më të mirë dhe më të personalizuar për vizitorët.

  • Cookie të nevojshëm: Këto cookie janë thelbësore për funksionimin e faqes sonë dhe për të ofruar shërbime të kërkuara prej jush. Përdorimi i tyre nuk kërkohet të kërkohet leje nga ju.

Për më tepër informacion të mëtejshëm rreth cookie-ve dhe për mënyrën se si i përdorim ato, ju lutemi të konsultoni Politikën tonë të Privatësisë.

Aktualizimet e politikës së cookie

Ne mund të ndryshojmë Politikën tonë të Cookie-ve në çdo kohë. Çdo ndryshim i bëhet publik në këtë faqe dhe, nëse është e nevojshme, mund të njoftojmë përdoruesit tanë përmes e-mail ose mesazhesh të tjera të dukshme në faqen tonë. Lajmërimet mbi ndryshimet e politikës së cookie-ve do të bëhen në mënyrë të qartë dhe të dukshme në faqen tonë.

Ju lutemi të kontrolloni rregullisht këtë faqe për të marrë në njohuri rreth ndryshimeve të fundit në Politikën tonë të Cookie-ve.